Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018


ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΛΑΚΗ

 

Όλοι θέλουμε να δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη όσοι πολιτικοί παρανόμησαν και να πληρώσουν, ΑΝ πράγματι είναι ένοχοι με αποδείξεις, όπως έγινε με τον Τζοχατζόπουλο και Μαντέλη.

Κανένας δεν έχει αμφιβολία ότι η Νοβάρτις έδρασε παράνομα και σίγουρα έχουν δοθεί μίζες σε πάρα πολλά πρόσωπα. Το σωστό θα ήταν, χωρίς καμιά δημοσιότητα, η δικαιοσύνη να περατώσει το έργο της και όταν υπήρχαν σοβαρές έστω και ενδείξεις να δημοσιευτούν τα ονόματα των πραγματικών ενόχων.

Εδώ όμως έγινε κάτι ανήκουστο. Τρεις κουκουλοφόροι κατάγγειλαν και έδωσαν  στην δημόσια χλεύη όλους τους υπουργούς υγείας και πρωθυπουργούς από το 2004 έως σήμερα, εξαιρώντας την δική του κυβέρνηση για να μην θιγεί ο υπουργός υγείας κ. Κουρουμπλής  επειδή θεώρησαν ύποπτη περίοδο μόνο από 2004 έως 2015, παρά το γεγονός ότι η Νοβάρτις  ενεργούσε παράνομα και στην περίοδο υπουργίας Κουρουμπλή.

Εκείνο που επεδίωξαν οι κ. Τσίπρας και Πολάκης και το πέτυχαν, ήταν να θέσουν σε πολιτική ομηρία όλους τους πολιτικούς τους αντιπάλους μέχρι τις εκλογές, επειδή θα είναι υπόδικοι μέχρις ότου αποδειχθεί η αθωότητά τους ή η ενοχή τους.

Ελάτε στην θέση εκείνων των πολιτικών που διασύρονται από ανεύθυνες καταγγελίες και τον ευτελισμό τους που υφίστανται χωρίς να το αξίζουν.

Προσωπικά κατανοώ την θέση τους και την οργή τους  γιατί έχω υποστεί και ο ίδιος το 2014 τα ίδια από ανεύθυνες καταγγελίες, ότι είχα διαφορά μερικές χιλιάδες ευρώ στο πόθεν έσχες και πέρασαν δύο χρόνια ταλαιπωρίας για να αποδειχθούν ψευδείς οι καταγγελίες τόσο από δικαστικές αποφάσεις , όσο και από την τελική απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες το 2016.  Κανένα από τα σκανδαλοθηρικά μέσα που με είχαν διασύρει όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη αλλά ούτε καν δέχθηκαν να ανακαλέσουν ή να δημοσιεύσουν την αθώωσή μου. Έτσι η λάσπη έμεινε.  

2 σχόλια:

  1. Ολόϊδιος ο Τσαουσέσκου...
    Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ
    - Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Ο



    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.



    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ. Κάτι σε Χιλή και Ονδούρα.



    Τέτοια άτομα που φτωχοποιούν με πάθος την μισή και βάλε Ελληνική κοινωνία ουδέποτε έχουν ξαναπεράσει από την Ευρώπη. Αυτά τα άτομα για δεκαετίες μας μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα...για ευαισθησίες.



    Τελικά ήταν ο μεγάλος Δούρειος Ίππος...το κρυφό χαρτί των τοκογλύφων για την κρίσιμη στιγμή.



    Ο "ανάποδος" χαφιές στα σπλάχνα της κοινωνίας.....



    Το σημαντικό; Όλα αυτά τα άτομα έχουν μαζί τους και ακροδεξιούς "πατριώτες"..

    Ναι, θα το πάει μέχρι τέλους. Έδωσε υποσχέσεις.

    Θα προσπαθήσει να στήσει μέχρι και μεγάλες Δίκες , με τρομακτική διχόνοια, απλά και μόνο για να ξεπουλήσει αυτά που θέλει.

    Έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα έχει τελειώσει....

    Αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για το μέλλον του τόπου μέχρι να αποχωρήσει...

    Σε ολόκληρη την Μακεδονία ο Σύριζα ούτε 3% δεν πιάνει...

    Το έχει η μοίρα μας ρε γαμώτο σε αυτή την χώρα να βγαίνουν πάντα εφιάλτες.

    Πηγή: http://perimajestic.blogspot.gr/2018/02/blog-post_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ 3% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή